Ātrie salāti ar turku zirņiem un fetas sieru
Sastāvdaļas
- 1 bundža turku zirņi
- 2 saujas pētersīļi
- 100 g fetas siers
Mērcei:
- 2 ĒK Floriol eļļa ar citronu un baziliku
- 1 šķipsna čili pārslas
- 1 TK medus
- pēc garšas sāls
Ātrie salāti ar turku zirņiem un fetas sieru
- Turku zirņus nokāš, noskalo un saber bļodā.
- Pētersīļus smalki sakapā, pievieno zirņiem. Visu pārber ar sadrupinātu fetas sieru.
- Gatavo mērci – burciņā lej eļļu, citronu sulu un medu. Pievieno arī čili pārslas un sāli. Aizskrūvē vāciņu un kārtīgi sakrata, lai mērce sajauktos.
- Mērci pārlej salātiem un visu kārtīgi samaisa.
Ātri un gardi!