Kotletes ar maltu cūkgaļu un truša gaļu
kotletes ar maltu cūkgaļu un truša gaļu
Floriol lietotāju mīļākās receptes
Sastāvdaļas
  • malta cūkgaļa
  • malta truša gaļa (no aizmugures ciskām)
  • baltmaize
  • 2 karotes skābais krējums
  • 1 karote kartupeļu ciete
  • 2 olas
  • sīpoli
  • pipari un sāls
  • Floriol pirmā spieduma rapšu eļļa

Kotletes ar maltu cūkgaļu un truša gaļu

PAGATAVOŠANA

  1. Vienādās proporcijās cūkgaļu ar maltu truša gaļu liek bļodā.
  2. Pievieno izmērcētu un nospiestu baltmaizi.
  3. Masai klāt pievieno 2 olas, divas karotes krējuma, vienu karoti kartupeļu cietes, vienu karoti Floriol rapšu eļļas.
  4. Visam klāt pievieno garšvielas un sīpolu - vai nu ļoti smalki sakapātu vai arī gaļmašīnā samaltu. 
  5. Masu kārtīgi izmaisa, samīca ar rokām un veido kotletes, kuras liek uz pannas sakarsētā eļļā. Jācep līdz tās kļūst brūnas no abām pusēm.

 

Paldies Eduardam Baumanim par iesūtīto recepti.