Pikantie spageti ar malto gaļu
spageti ar malto gaļu
Floriol lietotāju mīļākās receptes
Sastāvdaļas


Sastāvdaļu proporcijas jāizvēlas atbilstoši cilvēku skaitam.

Pikantie spageti ar malto gaļu

PAGATAVOŠANA

  1. Malto gaļu sacep ar sarīvētiem burkāniem, smalki sakapātiem sīpoliem un garšvielām.
  2. Paralēli novāra spageti, pievienojot ūdenim pavisam nedaudz Floriol rapšu eļļu ar čili. Kad spageti nokāsti, tos vēlreiz apslaka ar Floriol rapšu eļļu ar čili, tomātu un baziliku. Viegli samaisa, lai specifiskās garšas sajaucas un piešķir makaroniem vieglu pikantumu.
  3. Gatavajiem spageti pievieno klāt sacepto malto gaļu un viegli visu sajauc.
  4. Pasniedz ar kādu no pagraba veltēm, piemēram, tomātiem sviestā. Bet tik pat labi maltītei piestāvēs jebkura cita tomātīga mērce.

 

Paldies Alvīnei Zavickai par iesūtīto recepti.