Saldskābais kabaču lečo
kabaču lečo
Floriol lietotāju mīļākās receptes
Sastāvdaļas

Dārzeņu un pārējo sastāvdaļu proporcijas ir atkarīgas tikai un vienīgi no katra garšas sajūtām - kādam vairāk gribēsies saldumu, citam mazāk sāli - droši eksperimentējam!

Saldskābais kabaču lečo

PAGATAVOŠANA

  1. Kabačus sagriež kubiņos un nelielā ūdens daudzumā vāra 20 minūtes.
  2. Pievieno sagrieztu papriku un turpina vārīt minūtes 10.
  3. Pievieno sagrieztus sīpolus, vāra vēl dažas minūtes.
  4. Pie dārzeņiem beigās pamazām pievieno cukuru, etiķi, eļļu, tomātu pastu, garšojot, līdz sasniegta ideālā garšu kombinācija, kārtīgi samaisa un pavāra vēl kādu brīdi, kamēr uzmet burbuli.
  5. Karstu pilda pirms tam rūpīgi izmazgātās stikla burciņās, uzliek vāciņu, atdzesē un noliek ziemas glabāšanā.

 

Paldies Natalijai Juhnevicai par iesūtīto recepti!