Floriol rafinēta saulespuķu eļļa

Lietošana 

Floriol saulespuķu eļļu izmanto cepšanai, vārīšanai, marinēšanai svaigiem salātiem un mērču gatavošanai. Tā būs lielisks sabiedrotais sabalansēta uztura plānošanā un veselīga dzīvesveida piekopšanā – ērti, vienkārši un gardi.

Saulespuķu eļļa  ir vissvarīgākais polinepiesātināto taukskābju (linolskābes un linolēnskābes – Omega-6) avots, kuras organisms nesintezē, to uzņemšana organismā ir iespējama  tikai ar pārtiku. Šīs skābes regulē svarīgus ķermeņa dzīvībai svarīgos procesus. Viņi ir labākie sabiedrotie cīņā pret aterosklerozi - biežāko sirds un asinsvadu slimību un smadzeņu asinsrites traucējumu cēloni.

Īpašības

  • 100% rafinēta saulespuķu eļļa;
  • Bagātīgs Omega 6 avots. Omega-6 taukskābes labvēlīgi ietekmē sirds un asinsvadu veselību, veicina imunitāti, piedalās organisma vielmaiņas procesos;
  • Eļļa, kas satur visvairāk E vitamīna. E vitamīns ir dabisks antioksidants, kas palīdz stiprināt imūnsistēmu un aizsargā ķermeņa šūnas. Viena ēdamkarote saulespuķu eļļas satur 38% no ieteicamās E vitamīna dienas devas pieaugušajiem;
  • Augsts mononepiesātināto un polinepiesātināto tauku saturs.