Garneļu salāti
garneļu salāti
Floriol lietotāju mīļākās receptes
Sastāvdaļas
  • 1 kg garneles
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Floriol rapšu eļļa
  • puse citrona
  • cukurs
  • sāls
  • salātlapas
  • tomāti
  • gurķi
  • avokado

Garneļu salāti

PAGATAVOŠANA 

  1. 1 kg garneļu izloba.
  2. Izlobītās garneles iemarinē (marinādei būs nepieciešamas 4 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, tuč tuč Floriol rapšu eļļas, pus citrona sulas, cukurs un sāls). Garnelēm ļauj ievilkties vismaz stundu, bet tās var droši cept arī otrajā dienā.
  3. Uz dziļākas pannas sakarsē eļļu, iemarinētās garneles cep jaudīgi un ātri.
  4. Pasniedz ar katra iemīļotākajiem salātiem, piemēram, salātlapas, tomāti, avokado, gurķi.

 

Paldies Lindai Belindai par iesūtīto recepti.