Ribiņas
Ribiņas
Floriol lietotāju mīļākās receptes
Sastāvdaļas
  • 1 kg cūkgaļas ribiņas
  • 2 ķiploku daiviņas
  • sāls
  • 100 gr bārbekjū mērces
  • 1 karote medus
  • 3 ēd. k. Floriol saulespuķu eļļas
  • daži rozmarīna zariņi (var arī nelikt)

Ribiņas

PAGATAVOŠANA

  1. Gaļu nomazgā un ieliek dziļā traukā.
  2. Ķiploku izspiež caur ķiplokspiedi vai sarīvē.
  3. Ķiplokiem pievieno 100 g bārbekjū mērces, 1 medus karoti, 3 ēd. k. Floriol saulespuķu eļļas, marinādi apmaisa un pārlej pāri gaļai.
  4. Gaļu ar marinādi atstāj marinēties uz visu nakti vai dienas garumā, ja iemarinē no rīta.
  5. Gaļu liek formā, kurā ieklāta follija un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem un cep pusotru stundu, tad ņem nost foliju un pacep vēl 10-15 minūtes.

Ribiņas var arī cept eļļā uz pannas.

 

Paldies Vova JE par iesūtīto recepti.