Salāti ar vistu un riekstiem
salāti ar vistu un riekstiem
Floriol lietotāju mīļākās receptes
Sastāvdaļas

Mērcei:

Nekas netiek ne mērīts, ne svērts, viss uz izjūtām!

Salāti ar vistu un riekstiem

PAGATAVOŠANA

  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos. Pannā ielej Floriol saulespuķu eļļu un cep vistas gabaliņus līdz tie ir gatavi.
  2. Vīnogas nomazgā, lielākās sagriež uz pusēm (iesakām izvēlēties vīnogas bez kauliņiem, bet, ja tomēr gadījās nopirkt ar kauliņiem, tad pārgriež vīnogas un izņem sēkliņas).
  3. Ābolu nomizo, izņem serdi, sagriež gabaliņos.
  4. Salātu lapas nomazgā un ar rokām saplūkā gabaliņos.
  5. Visas sastāvdaļas - ceptas vistas filejas, ābolus, vīnogas , salātlapas – samaisa, pievieno sāli un piparus, un pārkaisa ar saspiestiem lazdu riekstiem.

 

Paldies Baibai Rašmanei par iesūtīto recepti!