Grilēta vistas fileja ar marinētiem dārzeņiem
Sastāvdaļas

Vistas marinādei:

  • 500 g vistas filejas
  • 3 ēd.k. Floriol rapšu eļļas
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 2 ķiploka daiviņas (sasmalcinātas)
  • 1 tējk. sinepju
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Šķipsna paprikas vai čili pārslu, ja vēlas pikantāku

Grilētiem dārzeņiem:

  • 1 cukīni
  • 1 paprika (sarkana vai dzeltena)
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 sauja ķiršu tomātu
  • 2 ēd.k. Floriol rapšu eļļas
  • Sāls, pipari, timiāns vai oregano

Grilēta vistas fileja ar marinētiem dārzeņiem

Vistas marināde:

  1. Sajauc visas sastāvdaļas un iemarinē vistas fileju vismaz 1–2 stundas (vai uz nakti).

Grilēti dārzeņi:

  1. Sagriež dārzeņus lielākos gabalos, aplej ar Floriol rapšu eļļu, pievieno garšvielas.

Grilēšana:

  1. Grilē vistas fileju 5–7 min no katras puses, līdz gatava.
  2. Paralēli uz grila restēm liek dārzeņus, un ik pa laikam tos pagroza. Dārzeņus cep uz grila līdz tie ir mīksti.