Grilēta vistas fileja ar marinētiem dārzeņiem
Sastāvdaļas
Vistas marinādei:
- 500 g vistas filejas
- 3 ēd.k. Floriol rapšu eļļas
- 2 ēd.k. citrona sulas
- 2 ķiploka daiviņas (sasmalcinātas)
- 1 tējk. sinepju
- Sāls, pipari pēc garšas
- Šķipsna paprikas vai čili pārslu, ja vēlas pikantāku
Grilētiem dārzeņiem:
- 1 cukīni
- 1 paprika (sarkana vai dzeltena)
- 1 sarkanais sīpols
- 1 sauja ķiršu tomātu
- 2 ēd.k. Floriol rapšu eļļas
- Sāls, pipari, timiāns vai oregano
Grilēta vistas fileja ar marinētiem dārzeņiem
Vistas marināde:
- Sajauc visas sastāvdaļas un iemarinē vistas fileju vismaz 1–2 stundas (vai uz nakti).
Grilēti dārzeņi:
- Sagriež dārzeņus lielākos gabalos, aplej ar Floriol rapšu eļļu, pievieno garšvielas.
Grilēšana:
- Grilē vistas fileju 5–7 min no katras puses, līdz gatava.
- Paralēli uz grila restēm liek dārzeņus, un ik pa laikam tos pagroza. Dārzeņus cep uz grila līdz tie ir mīksti.