Biezpiena zvaigznītes ar šokolādes glazūru
Sastāvdaļas
  • 200 g biezpiens
  • 2/3 glāzes Floriol rapšu eļļas
  • 250 g milti
  • 1/2 glāze cukurs
  • 1/4 tējkarote vaniļas cukurs
  • 1/2 tējkarote soda

Biezpiena zvaigznītes ar šokolādes glazūru

  1. Biezpienu sablendē ar eļļu un cukuru.
  2. Pievieno vaniļas cukuru, etiķī dzēstu sodu un miltus.
  3. Visu kārtīgi samīca.
  4. Mīklu izrullē ne biezāku par 5 mm.
  5. Ar formiņu izspiež zvaigznītes, liek uz ieziestas cepamās plāts un cep sakarsētā cepeškrāsnī 200*C – zeltainas.
  6. Atdzisušas zvaigznītes pārziež ar ūdens peldē izkausētu šokolādi.

 

Lai zvaigžņota un garda Zvaigznes diena!