Kabaču sacepums
Sastāvdaļas
  • 2 jaunie kabači 
  • 1 sīpols 
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 6 olas
  • 50g parmezāns 
  • buntīte pētersīļu
  • sāls, melnie pipari
  • Floriol rapšu eļļa cepšanai

Kabaču sacepums

  1. Smalki sagriež sīpolu un ķiploku mazos gabaliņos.
  2. Sarīvē vai sīki sagriež kabačus.
  3. Visu kopā liek cepampannā, pievieno Floriol rapšu eļļu. Visu samaisa.
  4. Bļodā iesit olas, pievieno sāli un piparus un sakuļ. Pēc tam klāt pievieno rīvētu parmezāna sieru un smalki sagrieztus pētersīļus un visu vēlreiz samaisa.
  5. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.
  6. Iegūto masu lej klāt uz pannas un kārtīgi visu samaisa. Pēc tam masu liek cepties cepeškrāsnī un cep aptuveni 25 –35 minūtes.
  7. Kad gatavs, nedaudz atdzesē un pasniedz, sagrieztu gabaliņos.

Labu apetīti!