Kartupeļu pankūkas
Sastāvdaļas

Kartupeļu pankūkas

  1. Nomazgā un nomizo kartupeļus.
  2. Notīra un sasmalcina sīpolu.
  3. Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves. Tas ļauj sasniegt kraukšķīgo malu efektu, kas atgādina frī kartupeļus.
  4. Nospiež kartupeļu sulu.
  5. Lai kartupeļi nekļūtu pelēki, tikko sarīvētos kartupeļos iemaisa sasmalcināto sīpolu. Tas neļaus kartupeļu masai kļūt tumšai un pēc cepšanas piešķirs patīkamas garšas nianses.
  6. Kartupeļu sīpolu masā iemaisa olu.
  7. Cep pankūkas uzkarsētā Floriol saulespuķu eļļā, līdz no abām pusēm tās ir zeltainas.

Lai izdevusies kartupeļu ballīte!