Pildītas Tortillas
pildītas tortillas
Floriol lietotāju mīļākās receptes
Sastāvdaļas
  • 3 vistas filejas
  • 250g Krievijas siers
  • 2 tomāti
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 sīpols
  • 20% krējums
  • Čipsu mērcīte
  • Floriol rapšu eļļa
  • Tumšā sojas mērce
  • Adžika
  • Tortillas

Pildītas Tortillas

PAGATAVOŠANA

  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un aplej nedaudz ar tumšo sojas mērci, samaisa, atstāj uz 20 minūtēm, lai gaļa iemarinējās. Ņem pannu, uzlej Floriol rapšu eļļu un cep vistas gabaliņus līdz tie ir gandrīz gatavi, tad pievieno divas ēdamkarotes adžikas, samaisa un cep līdz vista ir gatava. Pannu noņem no uguns.
  2. Ķeramies klāt dārzeņiem – smalki sagriež papriku, tomātus un sīpolus un tos samaisa kopā.
  3. Mērcīte – te katrs var izpausties kā vien vēlas, var ņemt skābo krējumu, kuram tiek pievienots čipsu mērcītes gatavais pulveris, bet vēl labāk būs, ja mērcīti gatavosiet paši no svaigiem zaļumiem, ķiplokiem un citām iecienītām garšām.
  4. Uz rīves sarīvē sieru.
  5. Tortilla – ņem gatavu tortillas plāksni, uz tās vienā malā kārto vistu, tai pa virsu izkaisa dārzeņus, pāris ēdamkarotes mērces un bagātīgi apber sarīvēto sieru. To visu akurāti sarullē tortillā un liek iekšā cepamtraukā. Šādi visu atkārto līdz cepamtrauks pilns ar gatavām 6 tortillām.
  6. Cepamtrauku liek iekšā cepeškrāsnī līdz tortillu maliņas paliek brūnganas, tad arī siers būs izkusis.
  7. Ņemam ārā un baudām…klāt lieliski derēs jebkādi svaigie salāti ar Floriol rapšu eļļu.

 

Paldies Arvim Ančevskim par iesūtīto recepti!