Cepti kabači ar tomātiem un sieru
Sastāvdaļas
  • 2 nelieli kabači
  • 2 nelieli tomāti
  • 2-3 olas
  • 5-7 ēd. k. milti
  • 50 g Krievijas vai cits labi kūstošs siers
  • Sāls
  • Floriol rapšu eļļa cepšanai

Cepti kabači ar tomātiem un sieru

  1. Nomazgā kabaci un tomātus. Kabaci sagriež vidēja biezuma šķēlītēs.
  2. Kabaču šķēlītes saliek uz šķīvja un apkaisa ar sāli, ļauj ievilkties.
  3. Tikmēr sagriež šķēlītēs tomātus un sarīvē sieru.
  4. Sakuļ olas un izber miltus uz šķīvja.
  5. Sakarsē pannā Floriol rapšu eļļu, apviļā kabaču šķēles miltos, olās un tad apcep zeltainas.
  6. Izceptās šķēles kārto cepamajā pannā, liek virsū tomāta šķēles un pārber ar sieru.
  7. Liek sakarsētā krāsnī 180 grādos un cep ~ 7 minūtes.

 

Vasarīga bauda garantēta!